Lasten syntymäpäivät Wasa Up-kiipeilykeskuksessa

Kaupallinen yhteistyö Wasa Up:n kanssa

Varmasti monelle lukijalle on jo tiedossa meidän perheen kiipeilyharrastus ja lasten innostus kiipeilyä kohtaan, olenhan niistä jo useampaan otteeseen blogiinkin kirjoittanut. Luonnollisena jatkumona esikoisen kiipeilyinnostukselle halusimme järjestää hänen kaverisynttärit Wasa Upilla, jotta hän saa viettää aikaa kavereiden kanssa mahtavan harrastuksen parissa. Syntymäpäivät kuuluu Wasa Up:n palveluihin, joten siellä on helppo järjestää oman näköiset syntymäpäiväjuhlat. Täältä löytyy vielä lisätietoa heidän omilta sivuiltaan.

Wasa Up:lla voi järjestää lasten syntymäpäiväjuhlat

Me pidimme esikoisen syntymäpäiväjuhlat perjantai-iltana, synttärijuhlien kesto Wasa Up:lla on kaksi tuntia. Perjantai on mainio päivä päästä vähän purkamaan energiaa ja juhlimaan kavereiden kanssa, kun seuraavana päivänä ei ole koulua niin iltarutiinien vaihtuminen ei nyt ole niin justiinsa. Esikoisen juhlat pidettiin 17.30-19.30 aikana, mutta Wasa Up on avoinna arkisin kello 21 asti, joten pelivaraa aikatauluille on. Olimme pyytäneet mukaan noin 10 kaveria, kuutta lasta kohtaan tarvitaan yksi valvoja, me olimme mieheni kanssa paikalla molemmat. Vieraista muutamalla oli aiempaa kokemusta kiipeilystä, mutta nämä kiipeilysynttärit sopii erinomaisesti myös sellaisille kavereille, jotka eivät ole koskaan lajia kokeilleet. Kiipeily tehdään ohjattuna Wasa Up:n koulutetun ohjaajan avulla. Lapset saavat ensimmäisenä kiipeilykengät jalkaansa ja sitten siirrytään kiipeilyalueelle, mikä on sitten erikseen varattu juhlijoiden käyttöön. Valjaat, jotka myös tulevat talon puolesta, puetaan yhdessä opastetusti, minkä jälkeen kaikki saavat vuoronperään kokeilla varmistuslaitteen toimimista ja harjoitella laskeutumista. Kun kaikki ovat onnistuneesti kokeilleet näitä, on vuorossa kiipeily. Ryhmätilassa on neljä automaattisesti varmistavaa laitetta, joten neljä lapsista pääsee kerralla kiipeilemään. Vaihdot sujuivat nopeasti, enkä kerennyt pysyä laskuissa, kuinka monta kertaa lapset pääsivät seinälle tunnin ajalla, mutta monesti! Lopuksi kaikki saivat myös kokeilla boulderointia.

Kaikki lapset pääsivät useampaan otteeseen kiipeilemään

Kiipeilylle oli tosiaan varattu aikaa tunnin verran ja toinen tunti on tarkoitettu herkuttelulle, lahjojen avaamiselle, leikeille tai sille ohjelmalle, mitä itse on suunnitellut. Kiipeilyn jälkeen lapsia ohjeistettiin riisumaan valjaat ja laittamaan kengät oikeille paikoille, jonka jälkeen siirryttiin Studion tiloihin juhlimaan. Me emme olleet suunnitelleet mitään sen kummempaa ohjelmaa lapsille, koska he olivat niin hienosti jaksaneet keskittyä ohjattuun toimintaan. Lapset olivat tuoneet lahjoja sankarille ja se ensimmäinen ohjelmanumero, jonka jälkeen oli herkuttelun vuoro. Synttäreiden tarjoilut hoitaa jokainen itse, myös aterimet ja lautaset hoidetaan omasta takaa. Meillä oli tällä kertaa kertikset käytössä, vaikken niitä yleensä suosikaan. Juomisina toimi hyvin pienet limpparipullot ja tripit, syötäviä oli vähän annosteltu valmiiksi, jotta kaikkien ei tarvitse kauhoa herkkuja itse. Kakun virkaa toimitti donitsikakku ja uunivuokaan tehty mokkapala”kakku” ja kaikki maistui lapsille eikä juuri mitään jäänyt kotia vietäväksi. Juhlien jälkeen tila siivotaan itse, paikanpäältä löytyy tarvittavat välineet tähän hommaan.

Seinäkiipeilyn lisäksi kaikki saivat kokeilla myös boudlerointia

Kaikki toimi Wasa Up:lla oikein hienosti, kaikilla vaikutti olevan tosi kivaa ja lapset kiipesivät rohkeasti ja olivat tosi taitavia. Jälleen kerran ei voinut kuin ihailla lasten luontaista kykyä kiipeilyyn ja liikkumiseen ja tälläisella porukalla on parasta, kun kaikki saivat onnistumisen kokemuksia. Vaikka olenkin aiemmin puhunut kotisynttäreiden puolesta niin olihan tällainen ohjattu toiminta nyt todella erityistä ja yhdessä tekeminen on toivottavasti ikimuistoista.

Synttäriporukka seinällä
Share: