Puhti, Mahti ja Sinni – kova kolmikko Lapin luonnosta

Kaupallinen yhteistyö Arctic Warriorsin kanssa

Liikkuessa ja siitä palautuessa tarvitsee välillä apua muualtakin, kun omasta ruokavaliostaan. Suosin mieluiten luonnonmukaisia tuotteita ruokavaliossani, sekä arjessa muutenkin. Luonnosta saatavat raaka-aineet ovat ravintorikkaampia ja puhtaampia, siksi pidän niistä saatavaa energiaa minulle parhaimpana vaihtoehtona. Arctic Warriorsilla on monia mahtavia tuotteita, tällä kertaa pääsin testaamaan kolme kovaa shottia, Puhdin, Mahdin ja Sinnin. Puhtia olen käyttänyt aiemmin paljonkin, ne ovat oiva apu lenkillä, kun on tarve nopealle energialisäykselle. Shotit ovat pieneen tilaan meneviä superpakkauksia, jota on näppärä pitää mukana vaikkapa joka tilanteessa. Lenkkipoluillekin ne kulkee näppärästi mukaan.

Suojuoksun jälkeen oli tarvetta niin Puhdille kuin Sinnille!

Sinni – ruusunjuuri-yrttishotti ❤

Sinniä olen käyttänyt palautumiseen lenkeistä ja sitä voi käyttää myös keskittymisen ylläpitämiseen. Sinnin ainesosat on kerätty Lappilaisilta pientiloilta, mikä on jo itsessään syy käyttää tätä superfoodia. Sinnin nauttimisen jälkeen väsyn tunne katoaa nopeasti ja pitkästäkin lenkistä palautuminen alkaa nopeammin. Tämä yrttishotti auttaa myös keskittymiskyvyn paranemiseen ja aionkin testata tämän toimivuutta luentojen taas alettua.

Sinniä lenkin jälkeen

Mahti – Väinönputki-yrttishotti 💙

Meillä on sairasteltu enemmän tai no, enemmän keväällä ja alkukesästä. Mahtia olen käyttänyt lisäämään vastustuskykyä ja sitä on nautittu koko perheellä esimerkiksi smoothien seassa.. Itsekseen se oli hieman tujua lasten makuun.. Väinönputki on muuten yksi vahvimpia suomalaisia yrttejä, siitä mainitaan myös Kesänkijärven luontopolulla Äkäslompolossa, missä retkeilemme aina Lapin lomillamme. On muuten aikamoinen kasvi ja aikamoista uutetta siitä saadaankin aikaan! Meillä oli Mahtia mukana myös telttaretkellä, silloin söimme sitä aamupuuron kanssa. Myös Sinnille olisi ollut tarvetta tuossa tilanteessa, yöunet ei nimittäin olleet mainittavan arvoiset sillä reissulla. Vahingosta viisastuneena sitä onkin pakkauslistalla tulevaa telttaretkeä ajatellen!

Mahtia aamupuuron joukkoon

Puhti – Hunajaa, nokkosta ja kuusenkerkkää 🧡

Kuten mainitsin jo edellä, Puhtia käyttänyt jo pidemmän aikaa. Minulle Puhti on paras ja helpoin tapa saada nopeasti lisää energiaa. Puhdin nauttimisen jälkeen energiat palautuu nopeasti ja taas jaksaa painaa. Olen käyttänyt sitä myös kiipeillessä, kun lisäenergialle on tarve jo muutaman reitin kiipeämisen jälkeen. Puhdissa on kotimaisen hunajan lisäksi kuusenkerkkää ja kuten kaikissa muissakin shoteissa, niihin on lisätty myös nokkosta. Nokkonen on mainio kasvi sen sisältämien hivenaineiden ansiosta ja kuten Arctic Warriorsin väki sanoo; nokkonen on kasvi, jota kaikkien tulisi käyttää. Näitä shotteja pidän aina mukana kiipeilykassissa, sekä juoksutakin taskussa, niin ne kulkee aina näppärästi mukana 🙂

Puhtia urheilusuoritukseen

Oliko nämä tuotteet jo teille entuudestaan tuttuja?

Täältä pääsee tutustumaan muihin Arctic Warriorsin tuotteisiin 🙂

Share: