Asevelikylässä -neuleaiheinen videopodcast

Uusi vuosi on uusien tekojen aikaa ja haaveiden toteuttamiseen ryhtymistä. Tänä vuonna aion toteuttaa haaveeni omasta YouTube-kanavasta ja viime viikolla julkaisin ensimmäisen jakson neuleaiheisesta videopodcastista omalla kanavallani. Kanavan nimi on Asevelikylässä ja näissä jaksoissa kerron neulomisesta harrastuksenani, esittelen valmiita ja myös keskeneräisiä töitä. Kerron myös neulesuunnitelmistani ja niitähän minulla yleensä riittää!

Villa on ihana materiaali

Aika videoiden kuvaamiselle on nyt oikea, koska sain joululahjaksi järjestelmäkameran, jolla on hyvä kuvata myös videoita. Täytyy vain ensin opetella käyttämään sitä ja samalla pitäisi bloginkin kuvien laatu parantua. Olen tähän mennessä kuvannut puhelimellani, mutta puhelimeni kameran laatu on heikentynyt tässä vuosien aikana. Olen pitkään haaveillut kamerasta, mutta en osannut uneksiakaan, että saisin sellaisen joululahjaksi! Ilmeeni oli kyllä näkemisen arvoinen, kun avasin paketin..

Asevelikylässä neuleaiheinen videopodcast löytyy YouTubesta

Kuvasin testijakson jo ennen joulua puhelimeni kameralla, ihan vain kokeillakseni, miltä kameralle höpöttäminen tuntui ja se sujuikin paremmin kuin olin ajatellut. Ennen joulua olisi ollut hyvä kuvata kokonainen jakso, sillä silloin minulla oli vielä kaikki joululahjaneuleet hyppysissäni. Puhelimella kuvattu video ei ollut tarpeeksi hyvänlaatuinen, joten sitä en ajatellut julkaista. Lahjatkin on jo annettu eteenpäin ja uudet neuleet odottavat! Ajattelin kuvata videon aina kerran kuussa, toivotaan että uusia valmistuneita töitä on kuukaudessa kertynyt sen verran, että jaksoon on uutta asiaa. 🙂

Pipo Alafosslopista on nopea työ

Ensimmäisen jakson julkaiseminen jännitti kovasti, mutta sain ihanaa palautetta neuleyhteisöltä Instagramin puolella, joka lämmitti kovasti mieltäni. Tuntui erityisen kivalta, kun videota oli käyty ensimmäisen päivän aikana katsomassa yli 100 kertaa ja viikkoa myöhemmin tilaajiakin on jo 100, joten aion varmasti jatkaa ilolla tätä uutta harrastusta. Kiitos kaikille jo videon katsoneille ja käykäähän te muutkin katsomassa Asevelikylässä neulepodcastin ensimmäinen jakso ja jättäkää ihmeessä kommenttia joko kanavalle tai sitten Instagramiin jakson kuvan alle. Minut löytää Instagramista nimellä @asevelikylassa.

Ensimmäisessä jaksossa esitellyt työt
Share: